Over ons:

 

Mijn naam is Willeke van Uden. Tijdens mijn loopbaan op een professionele dressuurstal kreeg ik vaak de kans om bijzondere mensen en kinderen te ontmoeten die op bezoek kwamen.

Deze ervaringen hebben mijn passie voor zorg en mijn liefde voor paarden samengebracht. Ik ontdekte dat het werken met mensen met een beperking en dieren een unieke en waardevolle combinatie is. Dit inzicht leidde tot de oprichting van onze zorgboerderij.

Samen met mijn ouders ben ik gestart met een dagbesteding op De Berkhoek in Boekel. Onze boerderij biedt een warme en ondersteunende omgeving voor mensen die op zoek zijn naar een zinvolle dagbesteding. Door de groeiende vraag naar meer uitgebreide zorg, hebben we ons aanbod uitgebreid met beschermd wonen. We zijn trots op de veilige en vertrouwde plek die we hebben gecreëerd, waar iedereen zich thuis kan voelen.

Ben je op zoek naar een inspirerende dagbesteding of beschermd wonen? We nodigen je van harte uit om contact met ons op te nemen en kennis te maken. Samen ontdekken we graag hoe wij jou kunnen ondersteunen.

Stageplaatsen

We zijn een erkend stagebedrijf bij sbb en we hebben voor het volgende leerjaar nog stage plaatsen vrij. Neem contact op voor de mogelijkheden.